LifeIsWhatHappensToYou, WhileYou'reBusyMakingOtherPlans.

• Νέα/News

3 Σχόλια

Εδώ τα φρέσκα κουλούριααααααα!!!

21/8/2010

Καιρό είχαμε να τα πούμε από εδώ. Κάτι οι διακοπές (των άλλων) κάτι η «λέιζι» διάθεση που σου προκαλεί το καλοκαίρι, όταν ιδικά είναι στο αποκορύφωμα του, δημιουργούν μεγαλύτερα χρονικά κενά, από όσο είναι η αίσθηση που έχεις για αυτά. Πλέον όμως όλοι λίγο πολύ αρχίζουμε να έχουμε αυτή τη μελαγχολική διάθεση για το καλοκαίρι που είναι έτοιμο να μας εγκαταλείψει και μαζί του και την ελάχιστη διάθεση για χαλάρωση. Και σίγουρα ο χειμώνας που έρχεται είναι ένας πολλά υποσχόμενος χειμώνας…από όλες τις απόψεις…

Στα δικά μας τώρα. Μιας και εγώ δεν έφυγα για διακοπές (πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει), προσπάθησα να εκμεταλλευτώ την «σχετική ηρεμία» που μπορεί να προσφέρει το κλείσιμο των δικαστηρίων αλλά και η χαλάρωση των ημερών, για να επικεντρώσω το ενδιαφέρον μου στα διαδικαστικά θέματα του εγχειρήματος ώστε να τελειώσουν και αυτά (αμήν και πότε) ώστε να αφοσιωθώ στα νέα κεφάλαια. Παρόλο που ήλπιζα πως όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι το δεκαπενταύγουστο, τελικά να που το ημερολόγιο λέει 21 και παρόλα αυτά δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα. Δυστυχώς αυτό θα συμβαίνει μέχρι να μπούμε στην κανονική ροή, κάτι που όμως δεν θα αργήσει να γίνει, για το οποίο ανυπομονώ και εγώ εξίσου όπως και εσείς.

Στις εξελίξεις πάντως έχουμε την τοποθέτηση του βιογραφικού και στα αγγλικά, «θενξ» Φάνης για άλλη μια φορά, ελπίζοντας σύντομα να βρεθεί και λύση για την συνολική και ολοκληρωμένη μετάφραση. Επίσης μπήκαν οι πρώτες 78 συνήθεις ερωτήσεις – FAQ ή κοινώς «γαμωερωτήσεις«, στο ιδικά διαμορφωμένο πεδίο «Με ρωτάν συχνά!/FAQ«. Φυσικά όποιος έχει κάτι που θέλει να ρωτήσει και δεν το βρίσκει στην αντίστοιχη λίστα, μπορεί να στείλει ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να αφήσει κάποιο σχόλιο στην σελίδα των συνήθων ερωτήσεων.

Πλέον στην παρέα μας βρίσκεται και η Νίνα φέρνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στο τρίτο τέλος της ιστορίας. Ο δείκτης της ζυγαριάς δείχνει 97 το ρολόι του iMac 16.30 και από το μικρό παράθυρο μπαίνει γλυκό, μαλακό, αυγουστιάτικο φως, που σύντομα θα μου λείψει…

26/7/2010

Έχουμε μέρες να τα πούμε και αρκετά πράγματα έχουν συμβεί.
Για αρχή στα δικά μας. Σήμερα είχα πάλι επίσκεψη κλητήρα.
Στο blog μπήκε και το info και ετοιμάζονται οι συνήθεις ερωτήσεις. Επιτέλους διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα πηδηματάκια στις υποσημειώσεις και πλέον μπορείτε να πηγαίνετε άμεσα στην αντίστοιχη, καθώς διαβάζετε το κείμενο. Πλέον στην παρέα μας έχουμε και τρεις νέους φίλους. Την Τριανταφυλλιά, τον Πάνο και την Δήμητρα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Στα κοινωνικά, ο Γιάννης απέκτησε κορούλα και έτσι από τις 7 του μήνα μπορεί να κάνει τον χαζομπαμπά! Να μας ζήσει!
υγ. Έκανα το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα! και του χρόνου…
υγ2. 98 κιλά.

10/7/2010

Μπήκε και το «προηγούμενο / επόμενο» σε κάθε κεφάλαιο για πιο εύκολη ανάγνωση.
Άλλος ένας φίλος προστέθηκε στους υποστηρικτές – αναγνώστες. Σε ευχαριστώ Δημήτρη μου.

8/7/2010

Ήρθε, είδε, ενίκησε… Επιτέλους πάνω και το Βιογραφικό.

6/7/2010

Οικονομία. Νέο χαρτί καταγγελίας σύμβασης δανείου από την τράπεζα που δεν κοιμάται ποτέ! Το έβαλα μαζί με τα άλλα. Φυσικά ο Φάτσας αναγνώρισε άμεσα τον δράστη και ενημέρωσε έγκαιρα!
Στα δικά μας – εσωτερικά. Τελείωσα επιτέλους το πεδίο επικοινωνίας όπως και το πεδίο των νέων για να μην χάνετε ευκαιρία και να τα μαθαίνετε όλα!
Ελλάδα. Βγήκαν επιτέλους τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Κοινωνικά. Ο Δημήτρης βρήκε δουλειά σε πολυυυύ καλύτερη εταιρεία. Παραμένω 100 κιλά.

Πριν από τις 6/7/2010

Ήρθε το ΔΝΤ. Οι μίζες, τα σκάνδαλα και οι απάτες πολιτικών δίνουν και παίρνουν. Οι συντάξεις μειώθηκαν και επιτέλους αυτή η κυβέρνηση έδωσε την λύση στο πρόβλημα της γενιάς των 800 ευρώ. Τους τα μείωσε για να μην διαμαρτύρονται. Η αστυνομία μετά την ριζική αλλαγή και αναδιάρθρωση της, που «επέβαλε» η νέα κυβέρνηση, με πρώτο μέλημα την αλλαγή του ονόματος του υπουργείου από «Δημοσίας Τάξης¨σε ¨Προστασίας του Πολίτη» προστατεύει καλύτερα τον πολίτη με μέτρα κοινωνικού και ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, όπως η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στα Εξάρχεια με το ριζοσπαστικό μέτρο της τοποθέτησης ματατζίδων όχι μόνο στις γωνίες κάθε τετραγώνου, αλλά και ενδιάμεσα. Τώρα κοιμάμαι ήσυχος… Ο Γαύρος έχασε πανηγυρικά τα πάντα και ο Σωκράτης πούλησε. Επιτέλους! Τα παιδιά τελειώσανε με τις πανελλήνιες και τα μπάνια αρχίσανε. Ο Μπομπ Ντίλαν ήρθε στην Αθήνα ενώ οι Yuri’s Accident έκαναν το πρώτο μεγάλο «λάιβ» τους μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό τους. Η μάνα μου έμαθε να μαγειρεύει ικανοποιητικά, βρήκα τον ξάδερφό μου στο Φατσοβιβλίο και ανακάλυψα πως δεν είμαι ο μοναδικός σε αυτό τον κόσμο που έχει το επίθετο με το βαθμό δυσκολίας εννέα στην ανάγνωση του. Ο Γιώργος, φίλος και λογιστής μου απέκτησε το δεύτερο παιδί του και ο Γιάννης περιμένει το πρώτο!

Επίσης ανακάλυψα πως δεν είμαι ο μοναδικός που χρωστάει, δυστυχώς. Αυτή η ανακάλυψη, μέρα με την μέρα επιβεβαιώνεται. Η πρώτη τράπεζα προχώρησε σε «αναγκαστική κατάσχεση» που μάλλον την γλιτώνω μέχρι το τέλος του χρόνου. Μάλλον… Φυσικά τα τηλεφωνήματα δεν έχουν σταματήσει από τις εισπρακτικές και νέο ενδιαφέρον έχουν δώσει τα επονομαζόμενα «δικηγορικά γραφεία» του κάθε «κύριου Μαλάκα». Ο Φάτσας γίνεται όλο και καλύτερος στην αναγνώριση των ανεπιθύμητων επισκεπτών και τα χαρτιά, εξώδικα, δικαστικές αποφάσεις, διαταγές πληρωμών και καταγγελίες δανείων όλο και περισσότερα. Όταν τελειώσω θα τα πάω για ανακύκλωση. Ο Δημήτρης απολύθηκε από την διαφημιστική που δούλευε και ψάχνει για δουλεία. Η οποιαδήποτε δουλειά πάει κατά διαόλου και το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι μέσα από την τόσο δύσκολη κατάσταση ανακάλυψα πως δίπλα μου υπάρχουν μερικοί εξαιρετικοί άνθρωποι που στις «καλές» συνθήκες του παρελθόντος δεν μπορούσα να εκτιμήσω σε αυτό το βαθμό, όπως ο Νίκος Λιάσκος. Δυστυχώς ισχύει και το εντελώς αντίθετο… σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και ποσότητα. Το άσχημο πάντα αποδεικνύει πως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα και στην ποιότητα και στην ποσότητα!

Επιτέλους εδώ και 2 μήνες περίπου έχω αρχίσει να φτιάχνω αυτό που σχεδίαζα κοντά ενάμιση χρόνο. Ξεκίνησα το blog και μαζί το γράψιμο του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος. Βρήκα και έναν πολύ καλό συνεργάτη, τον Ηλία, για την επίλυση του προβλήματος της λογιστικής λειτουργίας και του μη ευπρόσδεκτου φορολογικά σε αυτή τη χώρα, αλλά και την αποφυγή του παραλογισμού που πλέον έχει γίνει συνήθεια! Και σε λίγες μέρες θα μπορούν όλα να λειτουργούν τέλεια! Ήδη έχει φτάσει στο ένατο κεφάλαιο και με την υπάρχουσα συμμετοχή υποστηρικτών-αναγνωστών που έχουν προαγοράσει τουλάχιστον ένα από τα βιβλία της τριλογίας και έχουν ήδη γίνει 69, τυχαίο, δεν νομίζω, ήδη έχουμε φτάσει και στο δεύτερο τέλος και με μερικά άτομα ακόμα θα φτάσουμε στο τρίτο! Με την ευγενική προσφορά του Δημήτρη Φακίνου που έδωσε χώρο από το περιοδικό +design έγινε και η πρώτη ενημέρωση στον έντυπο τύπο ενώ οι πρώτες παρουσιάσεις έγιναν στο διαδίκτυο μέσω των blog, Τύπος Νυχτερινός και SMURFS BLOG. Ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα (page) στο facebook όπως επίσης και ελληνική ομάδα (group). Προφίλ έχει δημιουργηθεί και στο sync.gr ενώ τα νέα μπορεί να σας τα πει και ένα πουλάκι.

Έγινα 33. Παραμένω 100 κιλά. Ότι και να κάνω ακόμα και όταν δεν το κάνω. Φαίνεται πως το σώμα μου έχει αποφασίσει πως αυτό είναι το βάρος του. Άλλαξα νούμερο τηλεφώνου μετά από πολλά χρόνια αποφασίζοντας να φύγω επιτέλους από την εταιρεία με το 99,9% πληθυσμιακής κάλυψης που μάλλον δεν ανήκα σε αυτό. Όπου και αν βρισκόμουν. Πήγα στην άλλη που θεώρησα ότι αφού είναι καλή στις παρακολουθήσεις, σημαίνει πως θα έχει και καλύτερο δίκτυο. Έκανα λάθος. Σίγουρα όχι που έφυγα από την πρώτη. Σκέφτομαι να αρχίσω κολυμβητήριο, αν και κανονικά οι σκέψεις δεν μετράνε ως νέα και δεν θα έπρεπε να το αναγράφω εδώ. Σίγουρα δεν «στύβω», κάτι που το διαπίστωσα στον πρόσφατο αγώνα 5χ5 που παίξαμε με τα παιδιά από το παιχνίδι. Ευτυχώς έχω σταματήσει το κάπνισμα εδώ και καιρό.

Αλλά αυτά είναι τα παλιά νέα… γιατί ο κουλουράς στην Ομόνοια «φρέσκα κουλούρια» φωνάζει!!!

Και εδώ θα βρίσκετε τα»φρέσκα κουλούρια«!

Written by Dimitris Koutsomitsos

6 Ιουλίου, 2010 στις 11:15

3 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

  1. Μάλλον ο Σωκράτης άκουσε τον αγαπητό κο Νίκο Σαμοΐλη και τελικά πούλησε.

    pessimist

    7 Ιουλίου, 2010 at 11:50

  2. Simera teleytaia mera tou kalokairiou 8a akolouthisw tin skepsi sou kai 8a perimenw kai egw, se mia lampsi aisiodoxias, enan polla yposxomeno xeimwna.

    pessimist

    31 Αυγούστου, 2010 at 10:27


Σχολιάστε